2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
ДонЦПТО


Професія кухар
Професія кухар


Здається, що на час карантину життя завмерло. Але не всюди і не для всіх. Серед новин та статистичних даних варто не забувати про тих, хто підтримує життєдіяльність міста і продовжує працювати навіть під час карантину – це і продавці, і комунальники, водії та найбільше медики.

Але і такі малопомітні, нібито не важливі працівники, як кухарі також не залишилися вдома. Які труднощі виникають через нові умови праці і як це — зрозуміти, що робота кухаря нікуди не поділась і насправді важлива?

В час карантину люди хочуть страв з ресторану. Відповідно кухарі прагнуть робити їх щасливими, щоб вони відчували, що про них дбають, незважаючи на ситуацію. Можливо їх сім’ї не в захваті, що вони продовжили працювати. Вони переживають. Є ризики кожного дня.

Є певні хвилювання, але якщо дотримуватися всіх застережень, то все буде гаразд. Заклади харчування повністю забезпечують персонал, який працює, масками, антисептиками, рукавицями. Двічі на день вимірюють температуру: до і після роботи, всі постійно миють і дезінфікують руки, міняють маски, щодня змінюють робочу форму, наприкінці дня дезінфікують робоче взуття. Роблять максимум для того, щоб все було добре.

А заклад працює виключно на самовиніс або доставку.

Роботи стало менше, однак потрібно ще пильніше дивитися за всіма процесами. Це нескладно, але сумно, що потрібно працювати в такому режимі і трохи дискомфортно, бо вони постійно в масках, а антисептик сушить руки. Але люди продовжують замовляти їжу, і вони розуміють, що все роблять правильно.

Смачного!

2020-05-04  77 Коментарі: 0 Друк Показати коментарі

Додати коментар

Ім'я:
Коментар:
09.08.20 | | укр










© 2011-2020 «Державний навчальний заклад»
«Донецький центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості»