5 вересня в ДНЗ «Донецький центр професійно-технічної освіти ДСЗ» закінчив навчання слухач за індивідуальною формою навчання з професії «Кухар». Під час навчання слухач опанував: первинні процеси обробки сировини та приготування з неї напівфабрикатів; рецептури, технологію виготовлення, вимоги до якості, правила роздачі, терміни та умови зберігання страв, прийоми, способи та послідовність виконання теплової обробки продуктів; правила експлуатації відповідних видів технологічного обладнання; правила використання та призначення в технологічному процесі виробничого інвентарю, інструменту, ваговимірювальних приладів, посуду; правила роботи підприємств громадського харчування; правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.

Відповідно до плану та програми після вивчення теоретичного курсу та освоєння вмінь та навичок кухарської справи в кухні-лабораторії закладу освіти, слухач був направлений на підприємство громадського харчування м. Лиман для проходження виробничої практики. Після насичених днів практики слухач склав іспит і отримав кваліфікацію кухар 3 розряду.